DITEC SVERIGE
Skip to main content

Kvalitetspolicy

KVALITETSPOLICY

Att tillgodose våra kunders önskemål och att leverera tjänster av högsta kvalitet är ett av våra viktigaste konkurrensmedel. Ditec® arbetar därför ständigt med att implementera den senaste tekniken och att vidareutbilda vår personal för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet. Våra kunders förväntningar ska alltid uppfyllas och helst överträffas.

Systemgarantierna vi lämnar på våra lackskyddsbehandlingar är ett sätt att tydligt visa våra kunder att vi står för ett kvalitetserbjudande som vi kan leva upp till.

MED FOKUS PÅ KVALITET
Ditec står för hög kvalitet och alla Ditec-center måste sträva efter högsta kvalitet i alla delar av sin verksamhet. Vi har satt upp ett antal kvalitetsmål för att våra kunder ska uppleva att de får samma service och bemötande på Ditec överallt.

KVALITETSKONTROLL
Vi utför leveranskontroll efter att arbetet är utfört för att säkerställa att alla beställda tjänster är utförda och att de uppfyller kundens önskemål.

LEVERANSTID
Vi ser till att de tjänster som avtalats är klara på utsatt tid. Skulle arbetet kräva extra insatser och mer tid än vad som överenskommits ska kunden kontaktas i god tid för att bestämma ny leveranstid.

KOMPETENS
Vi har välutbildad personal med den kompetens som krävs för att utföra tjänsterna med ett optimalt resultat. Vidareutbildning sker kontinuerligt för att lära nya produkter och tillvägagångsätt.

SERVICE
Vi sätter kunden i fokus och är lyhörda för krav och önskemål. Vid diskrepans över tjänstens utförande löser vi det i samförstånd med kunden så snabbt som möjligt.

LOKALER
Våra lokaler är ändamålsenliga och representativa för verksamheten. De är rena, välskötta och speglar våra tjänsters höga kvalitet.

LACKSKYDDSGARANTI
Våra lackskyddsgarantier förutsätter att du följer garantiprogrammet för att vara gällande.

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.

Läs mer

Polering & vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.

Läs mer

Bilvårdspaket

3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare.

Läs mer

Ditec® Strålkastarrenovering

Från: 1.495 :-

Genom rengöring, slipning och polering kan vi avlägsna oxid, repor och beläggningar och ge dina plaststrålkastare nytt liv. Vi applicerar till sist en särskild skyddsbehandling för ett långvarigt resultat.

Läs mer

Ditec® Fälgbehandling

Från: 995 :-

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Läs mer

Ditec® Skinnbehandling

Från: 995 :-

ÖKAD MOTSTÅNDSKRAFT MED DITEC® SKINNBEHANDLING Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta […]

Läs mer

Ditec® Textilbehandling

Från: 995 :-

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska.

Läs mer

Ditec® Glasbehandling

Från: 795 :-

Gör så att rutan blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker.

Läs mer

Ditec® Premiumpaket

Från: 2.745 :-

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar.

Läs mer

Ditec® Original

Från: 5.495

Vår klassiska mest beprövade lackkonservering som än idag är en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa.

Läs mer