DITEC SVERIGE
Skip to main content

Återbehandla bilen

VÄLKOMMEN TILLBAKA, DU GÖR ETT SMART VAL FÖR FRAMTIDEN NU NÄR DU ÅTERBEHANDLAR DIN BIL.

Behöver man återbehandla bilen?

Ja, oavsett vilken lackskyddsbehandling som applicerats behöver bilens lack en ordentlig rengöring med ett visst intervall. Detta gäller oavsett vilken leverantör av lackskyddsbehandling man valt, oavsett vad man anger i reklamen.

Återbehandlingen inleds i tvätthallen med en grundlig tvätt där eventuell fastbränd tjära, asfalt och flygrost avlägsnas på kemisk väg. Bilens skick besiktigas, finns djupare repor till följd av yttre åverkan som behöver avlägsnas? Om korrigeringsbehov finns så utföres detta i samråd med kunden mot en merkostnad. Om inte, vilket är normallfallet avslutas återbehandlingen med att lackskyddsbehandlingen förstärks.

Återbehandlingen är en förutsättning för att systemgarantin skall gälla. I våra garantiprogram gäller 12 månader eller 3000 mil för de keramiska behandlingarna och 18 månader eller 3000 mil för Ditec Original.

Återbehandlingen avslutas med att garantikortet stämplas och registreras i vårt garantisystem, DOBS vilket är ett stort mervärde vid försäljning och för nästa ägare.

Efter återbehandlingen bör man vänta två veckor innan bilen tvättas.

Hitta ditt närmaste Ditec®center och boka tid

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.

Läs mer

Polering & vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.

Läs mer

Bilvårdspaket

3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare.

Läs mer

Ditec® Strålkastarrenovering

Från: 1.495 :-

Genom rengöring, slipning och polering kan vi avlägsna oxid, repor och beläggningar och ge dina plaststrålkastare nytt liv. Vi applicerar till sist en särskild skyddsbehandling för ett långvarigt resultat.

Läs mer

Ditec® Fälgbehandling

Från: 995 :-

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Läs mer

Ditec® Skinnbehandling

Från: 995 :-

ÖKAD MOTSTÅNDSKRAFT MED DITEC® SKINNBEHANDLING Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta […]

Läs mer

Ditec® Textilbehandling

Från: 995 :-

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska.

Läs mer

Ditec® Glasbehandling

Från: 795 :-

Gör så att rutan blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker.

Läs mer

Ditec® Premiumpaket

Från: 2.745 :-

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar.

Läs mer

Ditec® Original

Från: 5.495

Vår klassiska mest beprövade lackkonservering som än idag är en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa.

Läs mer