DITEC SVERIGE
Skip to main content

För helt nya bilar

DET ALLRA BÄSTA UTGÅNGSLÄGET ATT BEHÅLLA NYBILSKICKET RIKTIGT LÄNGE

Behöver man behandla en helt ny bil? Svaret är ja! En bils lack är aldrig i bättre skick än då den är helt ny. Lackeringen har skett på fabriken under hermetiska förhållanden med robotar som skapar en nästintill perfekt lackyta. Innan leverans putsas bilen av snabbt och ett enklare sprayvax appliceras. Efter några tvättar ligger lackytan helt öppen och börjar sakta men säkert brytas ned av solljus, uv-strålning, regn, vägsalt och alla andra föroreningar som bilen utsätts för.

Vår rekommendation och inställning är att lackskyddsbehandlingen skall göras när bilen är så ny som möjligt. Då har vi dom alla bästa förutsättningarna att ge lacken ett skydd som kommer att göra bilen lätt att sköta och bibehålla dess nybilsglans i åratal framöver.

Vi får även ofta frågan hur tätt inpå leveransen man kan lägga lackskyddsbehandingen? Behöver lacken efterhärda? Svaret är nej! Efter lackeringen skickas hela karossen in i en värmeugn för att snabba på härdningen. Addera till detta att det tar några veckor innan bilen slutligen når bilåterförsäljaren och slutlig leverans så är lacken definitivt genomhärdad.

Behöver en ny bil poleras? Ja, även en ny bil behöver poleras. I prepareringen inför appliceringen av samtliga av våra lackskyddsbehandlingar ingår en djuprengöring och glanshöjande polering av bilens lack. I den processen avlägsnas även mindre repor som kan ha uppstått under transport och leverans.

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.

Läs mer

Polering & vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.

Läs mer

Bilvårdspaket

3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare.

Läs mer

Ditec® Strålkastarrenovering

Från: 1.495 :-

Genom rengöring, slipning och polering kan vi avlägsna oxid, repor och beläggningar och ge dina plaststrålkastare nytt liv. Vi applicerar till sist en särskild skyddsbehandling för ett långvarigt resultat.

Läs mer

Ditec® Fälgbehandling

Från: 995 :-

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Läs mer

Ditec® Skinnbehandling

Från: 995 :-

ÖKAD MOTSTÅNDSKRAFT MED DITEC® SKINNBEHANDLING Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta […]

Läs mer

Ditec® Textilbehandling

Från: 995 :-

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska.

Läs mer

Ditec® Glasbehandling

Från: 795 :-

Gör så att rutan blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker.

Läs mer

Ditec® Premiumpaket

Från: 2.745 :-

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar.

Läs mer

Ditec® Original

Från: 5.495

Vår klassiska mest beprövade lackkonservering som än idag är en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa.

Läs mer