DITEC SVERIGE
Skip to main content

DU BLIR EN DEL AV SVERIGES ÄLDSTA OCH STÖRSTA BILVÅRDSKEDJA

VAD ERBJUDER VI DIG?

Nyckelfärdigt koncept
Vårt koncept är komplett med produkter, material och utrustning för att utföra våra högkvalitativa tjänster. Exponeringsmaterial; skyltar, kundmottagning, kläder m.m. Det ingår även en 3 dagars utbildning på Ditec® Academy, vår egen utbildningslokal på Arlanda Stad. Utbildningen omfattar såväl kundmottagning som bilvårdspersonal och fördelas på en teoretisk och praktisk del som anpassas utifrån Era förutsättningar och behov.

DOBS, Ditec®Online Booking System
Vårt webbaserade verktyg där vi registrerar samtliga Ditecbehandlingar och ger oss möjlighet till uppföljning, kallelser och riktad marknadsföring till våra kunder.
För de som erbjuder andra tjänster ex. däck, rostskydd, solfilm etc. kan dessa tjänster läggas till i systemet för att optimera bemanning och resursutnyttjande. Rätt använt kommer DOBS att öka effektiviteten och lönsamheten på din anläggning.

Gemensamt marknadsföringskoncept
Vi tillhandahåller ett gediget och genomarbetat marknadsföringskoncept som är framtaget för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med din lokala verksamhet.

Support
Som medlem i Ditec® får du tillgång till såväl affärsutveckling som teknisk och praktisk support. Vi strävar efter att ha en kontinuerlig dialog som utvecklar vår gemensamma affär.

Förmånliga leverantörsavtal
Som medlem i Ditec® får du tillgång till en rad förmånliga leverantörsavtal som ger dig möjlighet att köpa in kemikalier, maskiner och material till mycket förmånliga villkor.

 

Kontakta oss

Ring oss på 010-195 95 71

Du kan även skicka email till Lars Benediktsson: lars@ditec.se

 

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.

Läs mer

Polering & vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.

Läs mer

Bilvårdspaket

3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare.

Läs mer

Ditec® Strålkastarrenovering

Från: 1.495 :-

Genom rengöring, slipning och polering kan vi avlägsna oxid, repor och beläggningar och ge dina plaststrålkastare nytt liv. Vi applicerar till sist en särskild skyddsbehandling för ett långvarigt resultat.

Läs mer

Ditec® Fälgbehandling

Från: 995 :-

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Läs mer

Ditec® Skinnbehandling

Från: 995 :-

ÖKAD MOTSTÅNDSKRAFT MED DITEC® SKINNBEHANDLING Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta […]

Läs mer

Ditec® Textilbehandling

Från: 995 :-

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska.

Läs mer

Ditec® Glasbehandling

Från: 795 :-

Gör så att rutan blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker.

Läs mer

Ditec® Premiumpaket

Från: 2.745 :-

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar.

Läs mer

Ditec® Original

Från: 5.495

Vår klassiska mest beprövade lackkonservering som än idag är en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa.

Läs mer