DITEC SVERIGE
Skip to main content

Starta Ditec Center

DU BLIR EN DEL AV SVERIGES ÄLDSTA OCH STÖRSTA BILVÅRDSKEDJA

VAD ERBJUDER VI DIG?

Nyckelfärdigt koncept
Vårt koncept är komplett med produkter, material och utrustning för att utföra våra högkvalitativa tjänster. Exponeringsmaterial; skyltar, kundmottagning, kläder m.m. Det ingår även en 3 dagars utbildning på Ditec® Academy, vår egen utbildningslokal på Arlanda Stad. Utbildningen omfattar såväl kundmottagning som bilvårdspersonal och fördelas på en teoretisk och praktisk del som anpassas utifrån Era förutsättningar och behov.

DOBS, Ditec®Online Booking System
Vårt webbaserade verktyg där vi registrerar samtliga Ditecbehandlingar och ger oss möjlighet till uppföljning, kallelser och riktad marknadsföring till våra kunder.
För de som erbjuder andra tjänster ex. däck, rostskydd, solfilm etc. kan dessa tjänster läggas till i systemet för att optimera bemanning och resursutnyttjande. Rätt använt kommer DOBS att öka effektiviteten och lönsamheten på din anläggning.

Gemensamt marknadsföringskoncept
Vi tillhandahåller ett gediget och genomarbetat marknadsföringskoncept som är framtaget för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med din lokala verksamhet.

Support
Som medlem i Ditec® får du tillgång till såväl affärsutveckling som teknisk och praktisk support. Vi strävar efter att ha en kontinuerlig dialog som utvecklar vår gemensamma affär.

Förmånliga leverantörsavtal
Som medlem i Ditec® får du tillgång till en rad förmånliga leverantörsavtal som ger dig möjlighet att köpa in kemikalier, maskiner och material till mycket förmånliga villkor.

 

Kontakta oss

Ring oss på 010-195 95 71

Du kan även skicka email till Lars Benediktsson:  lars@ditec.se